Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Escola de Joves Emprenedors de Dénia incorpora el desenvolupament de la Intel·ligència Digital a la programació de la tercera edició

La tercera edició de l'Escola de Joves Emprenedors va començar el 12 de novembre passat amb algunes novetats tant en la modalitat de les sessions, que passen de ser presencials a ser en línia, com en la programació. Més de 20 joves de 14 a 20 anys van assistir a la inauguració d'aquesta iniciativa formativa i experiencial impulsada per les Regidories de Joventut i d'Educació de l’Ajuntament de Dénia.

Les sessions de l’EJE se celebren cada dijous, de 17 hores a 18.30 hores, a través de la plataforma Zoom. En les classes, l'alumnat superarà reptes i desafiaments, desenvolupant les diferents habilitats i competències que necessiten en el segle XXI per a obtindre èxit alhora que s'és feliç.

Una de les novetats d'enguany, a més de treballar de manera online, és que la programació inclourà també el desenvolupament de la Intel·ligència Digital i es dividirà en 3 nivells: Ciutadania digital, Creativitat digital i Emprenedoria digital.

En el nivell 1, Ciutadania digital, l'alumnat aprendrà a utilitzar la tecnologia de manera segura i responsable, mentre desenvolupa les seues habilitats personals. En el nivell 2, Creativitat digital, portaran les seues idees a la realitat, mentre es potencia la creativitat, el treball en equip i el desenvolupament personal. Finalment, en el tercer nivell, Emprenedoria digital, s'impulsarà l'esperit emprenedor, el creixement i l'impacte social, resolent problemes reals de la seua comunitat proposats per diversos departaments de l’Ajuntament de Dénia.

Tot amb l'objectiu que els joves adquirisquen les diferents habilitats que els permetran ser persones emprenedores, compromeses socialment, proactives, motivades i positives, amb una actitud emprenedora davant la vida.

A més, cada nivell inclourà una trobada amb empresaris i empresàries de la Comunitat Valenciana (Mentor Day, Éxitos Compartidos i Eye Expo Young Entrepreneur) amb la finalitat d'acostar als joves al món empresarial i que puguen tindre una visió més pròxima i clara sobre els seus estudis i el seu futur.

Els joves de 14 a 20 anys poden inscriure's a aquesta nova edició de l'EJE de manera gratuïta en la pàgina web www.escueladejovenesemprendedores.com i, si queden places disponibles, podran incorporar-se durant el transcurs del curs escolar.

L'Escola de Joves Emprenedors de Dénia incorpora el desenvolupament de la Intel·ligència...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina