Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reorganització de competències en l'equip de govern després de la dimissió de Cristina Morera

L'alcalde, Vicent Grimalt, ha signat hui un decret amb la reorganització de delegacions de l'equip de govern després de la dimissió de la regidora Cristina Morera formalitzada i feta pública ahir. Fins a la seua marxa, Morera era primera tinenta d'alcalde i regidora delegada d'Igualtat i Polítiques Inclusives, incloent les àrees de Benestar Social, Sanitat i Habitatge.

A partir de demà, data en la qual es faran efectius els nomenaments i delegacions del decret, Melani Ivars assumeix les competències generals en matèria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i passa a ser la setena tinenta d'alcalde i membre de la Junta de Govern. Manté, així mateix, les delegacions en matèria de Joventut, Transparència i Educació.

La primera tinença d'Alcaldia recau sobre Maria Josep Ripoll; Paco Roselló assumeix la segona i li segueixen, en ordre, Maite Pérez (3a), Javier Scotto (4a), Elisabet Cardona (5a), Raúl García de la Reina (6a) i Melani Ivars (7a).

La competència especial en matèria d'Habitatge serà assumida pel regidor Óscar Mengual i l'alcalde, Vicent Grimalt, encapçalarà l'àrea de Sanitat Pública.

Reorganització de competències en l'equip de govern després de la dimissió de Cristina M...

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina