Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia finança l'asfaltat de vials en la zona del Montgó i la instal·lació d'enllumenat públic al parc del Ginjoler amb fons del Pla +CERCA 2020 de la Diputació d'Alacant

Els dos projectes sumen una inversió de 287.166 euros

El govern municipal presentarà en el ple extraordinari que té previst convocar-se a finals de la setmana vinent els dos projectes que executarà amb les ajudes del Pla +CERCA 2020 convocades per la Diputació d'Alacant. El pressupost de les actuacions ascendeix a 287.166 euros, la quantitat que li ha correspost a Dénia dins de la convocatòria.

El Pla +CERCA 2020 és un projecte de suport directe a municipis, que dona autonomia als ajuntaments per a decidir el destí de les subvencions. Té un import global de 29.848.000 euros i la distribució de la inversió en cada municipi de la província s'ha fet atenent criteris com la població empadronada a 1 de gener de 2019, la superfície en quilòmetres quadrats, la densitat de població, la dispersió de població tenint en compte el nombre de pedanies que integra cada municipi i la despoblació en els últims 10 anys.

Un dels projectes que l'ajuntament durà a terme amb l'ajuda és l'asfaltat de vials en la zona del Montgó el paviment dels quals es troba en mal estat.

En concret, s'actuarà en el camí Vell Alt de Dénia a Xàbia, entre el carrer de Neptú i l'encreuament amb el camí de Betlems; en el camí del Coll de Pous, on s'arreglaran aquelles zones en les quals ja s'han realitzat les escomeses domiciliares a la xarxa de clavegueram posat, ja que no es preveu que es vagen a fer futurs treballs que puguen desbaratar el paviment asfàltic; l'encreuament de l’assagador de Cabanes amb el carrer de la Dacsa, on un monticle en el ferm entorpeix el pas i també hi ha restes de paviment defectuós; els carrers de la Nespra i la Flor de la Llimera i el camí Alt de Dénia a Xàbia. Tots els vials presenten zones laterals amb vegetació que es retirarà prèviament a l'inici dels treballs d'asfaltat.

El termini d'execució dels treballs és d'un mes i el pressupost global de licitació ascendeix a 198.394,24 euros.

D'altra banda, l'ajuntament dotarà d'enllumenat públic el parc del Ginjoler amb la subvenció del Pla +CERCA amb la finalitat de millorar la seguretat dels usuaris i evitar els mals usos de la zona verda. El parc té una superfície total de 13.688 metres quadrats dividida en dues zones i a més de vegetació, està dotat amb bancs i cadires de pícnic i un parc infantil.

Segons el projecte redactat pels tècnics municipals, el projecte d'enllumenat preveu la instal·lació de 20 lluminàries de tecnologia LED i 12 projectors o punts de llum dobles, amb dues unitats per columna, també LED per a garantir l'eficiència energètica de la instal·lació.

El pressupost global de l'actuació és de 88.771,76 euros i el termini d'execució dels treballs, de dos mesos.

Dénia finança l'asfaltat de vials en la zona del Montgó i la instal·lació d'enllumen...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina