Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Tornen les classes presencials a Creama Dénia amb un curs d’iniciació a la informàtica i un altre per a utilitzar el certificat digital

L’agència de Creama Dénia reprén les classes presencials a partir de la segona quinzena d’este mes de març, si la situació sanitària ho permet. Este inici de tornada a una normalitat relativa es fa amb dos cursos gratuïts la inscripció dels quals ja està oberta.

D’una banda, s’impartirà el curs “Aprén a realitzar tràmits a través del certificat digital”, document que ens permet realitzar en línia els tràmits més comuns amb l’administració, com ara la declaració de la renda, o sol·licitar la vida laboral a la Seguretat Social demanar un certificat d’empadronament a l’ajuntament o vorer els punts del carnet de conduir a la DGT.  

Este taller s’impartirà els dies 17 i 31 de març; 14 i 28 d’abril i 12 i 26 de maig en horari de matí, de 9.30 a 12 hores.

La segona proposta formativa que fa Creama Dénia és un curs d’iniciació a la informàtica, del 23 de març al 8 d’abril, els dimarts i dijous, de 9.15 a 12.30 hores. En les classes l’alumnat aprendrà el manejo de l’ordinador, la navegació per internet, com s’utilitza el correu electrònic i nocions bàsiques dels programes Word i Excel.

Les persones interessades a inscriure’s o obtenir més informació dels cursos han d’adreçar-se a Creama Dénia, carrer del Nou d’Octubre s/n o telefonar al 96 642 37 04.

Les inscripcions també es poden fer per internet en l’enllaç següent https://gestionandote.com/agencia/creama/formacion


Tornen les classes presencials a Creama Dénia amb un curs d’iniciació a la informàtica i u...

Tornen les classes presencials a Creama Dénia amb un curs d’iniciació a la informàtica i u...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina