Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Tornen les activitats i tallers presencials de Joventut i els mercadets de Torrecremada recuperen totes les parades de venda

Noves mesures a partir del 15 de març

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha signat hui un nou decret de mesures municipals relatives a l'accés d'usuaris a instal·lacions i serveis públics que actualitza l'anterior, de 26 de febrer, i l’adapta a les noves mesures davant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 recollides en la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que hui publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Aquestes noves mesures entraran en vigor dilluns que ve, 15 de març.

 

Les principals novetats són la volta de les activitats presencials relacionades amb l'oci educatiu que organitza Joventut en les seues instal·lacions i en l'edifici Artístics; la reobertura amb un 30% de l'aforament dels pavellons esportius de Joan Fuster i el poliesportiu, així com de la piscina pública municipal del Centre Esportiu Dénia, tal com contempla la resolució de la Conselleria de Sanitat; i l'autorització al fet que s'instal·len el 100 per 100 dels llocs de les parades dels mercadets que se celebren dilluns i divendres en Torrecremada, però amb un 50% de l'aforament permés.

 

De moment, continuen suspeses les activitats i tallers de les Aules de la Tercera Edat en el Centre Social i en Artístics.

 

Recordem que estan oberts al públic, amb un 50% de l'aforament, el teatre auditori del Centre Social, les sales de lectura de la Biblioteca Pública de Sant Josep i de l'agència de lectura Rafael Chirbes de la Casa de Cultura, l’Arxiu Municipal i les oficines d'informació turística. També van tornar a obrir-se a partir de l'1 de març els parcs infantils de la ciutat i les instal·lacions esportives a l'aire lliure i es va reprendre la programació d'activitats culturals amb les limitacions d'aforament que marquen les autoritats sanitàries.

 

Totes aquestes mesures seran d'aplicació fins al 12 d'abril.


Tornen les activitats i tallers presencials de Joventut i els mercadets de Torrecremada re...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina