Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El camí Pou de la Muntanya es talla al trànsit a l’altura de Joan Fuster per les obres del TRAM

Els vehicles es desviaran pels carrers del Metge Manuel Vallalta i Teseu per a arribar als col·legis i habitatges de la zona afectada

L’Ajuntament de Dénia informa que, a partir del dilluns 22 de març, es talla al trànsit un tram del camí del Pou de la Muntanya, a l’altura de l’encreuament amb l’avinguda de Joan Fuster, amb motiu de les obres de la Línia 9 del TRAM.

Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i comporten el desviament del trànsit rodat pel carrer del Metge Manuel Vallalta. Els vehicles que circulen en direcció al Montgó hauran de seguir Metge Manuel Vallalta fins a arribar a la rotonda de l’hospital de la Pedrera i agafar el carrer de Teseu per a connectar de nou amb el camí Pou de la Muntanya. D’aquesta manera queda garantit l’accés en vehicle tant del veïnat de la zona com de l’alumnat del col·legi Paidos i del centre d’infantil Bambi.

Per tal de facilitar el gir dels vehicles que deixen l’alumnat a Paidos, s’habilitarà una circulació giratòria provisional prop del carrer de l’Agret que permeta tornar a pujar el camí Pou de la Muntanya per a anar a buscar el carrer de Teseu i arribar al nucli urbà de Dénia.

També s’habilitaran passos per a garantir la seguretat dels vianants que facen l’itinerari a peu a l’hora de creuar l’avinguda de Joan Fuster.

Des de l’ajuntament es prega a la ciutadania comprensió i col·laboració davant les incomoditats que puga suposar esta situació temporal, es recorda la importància d’estacionar els vehicles per a agafar i deixar els escolars sols en les zones d’estacionament per a evitar embussos i es demana prudència i paciència en la conducció pel bé comú.

El camí Pou de la Muntanya es talla al trànsit a l’altura de Joan Fuster per les obres del TRAM
El camí Pou de la Muntanya es talla al trànsit a l’altura de Joan Fuster per les obres del TRAM

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina