Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia rep un total de 517 sol·licituds a les ajudes directes Parèntesi destinades a autònoms i microempreses

El termini per a sol·licitar les ajudes directes Parèntesi per a autònoms i microempreses de fins a 10 persones treballadores de Dénia, la Xara i Jesús Pobre es va tancar ahir, 24 de març. S’han rebut un total de 517 sol·licituds, la documentació de les quals està acabant-se de revisar en el  departament de Serveis Econòmics. Una vegada repassada tota la documentació, es confeccionarà un llistat provisional d’admesos i exclosos que haurà d’aprovar la Junta de Govern Local de la setmana que ve.

Aquelles sol·licituds que figuren com admeses per reunir tots els requisits contemplats en les bases de la convocatòria, començaran a rebre de seguida el pagament de les ajudes.

Els sol·licitants que hagen quedat exclosos per falta de presentar alguna de la documentació requerida, disposaran de 10 dies per a esmenar la mancança.

L’import global de les ajudes Parèntesi per a Dénia, la Xara i Jesús Pobre és de 2.290.000 euros, que aportaran la Generalitat Valenciana (un 62,5%), la Diputació d’Alacant (el 22,5%) i l’Ajuntament de Dénia, al qual li correspon aportar el 15% del total, és a dir, 343.503 euros.

L’Ajuntament de Dénia rep un total de 517 sol·licituds a les ajudes directes Parèntesi desti...
Anar al principi de la pàgina