Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb el secretari autonòmic d’Innovació i Transformació Digital

El secretari autonòmic d’Innovació i Transformació Digital, Jordi Juan, s’ha reunit aquest matí a Dénia amb l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Modernització, Paco Roselló, per a informar-los de les pròximes línies de subvencions relacionades amb la innovació i la transformació digital dels municipis. Unes ajudes que, segons ha explicat, s’atorgaran als municipis que compten amb un Pla municipal d’Innovació.

 

En este sentit, el secretari autonòmic ha pogut comprovar que Dénia està treballant en la línia correcta. Tal com han indicat els representants municipals, actualment està en procés d’elaboració el Pla Director “Dénia Smart City”, que constituirà el full de ruta per a definir una estratègia que també busca posicionar la ciutat com a Destinació Turística Intel·ligent.

 

El procés de planificació per a la conversió en smart city o ciutat intel·ligent s’ha iniciat ja treballant en els últims mesos en projectes com la implantació d’un sistema de sensors per a detectar places lliures d’aparcament, semàfors autoregulats o un sistema de detecció de fugues d’aigua; a més d’incloure en el plec de licitació del servei de recollida de residus i neteja urbana de la ciutat, que s’aprovarà demà en ple, condicions relacionades amb esta conversió com és la incorporació de sensors intel·ligents als contenidors de recollida de residus que informen a l’empresa quan arriben al 80% de la capacitat per tal de planificar-ne el buidatge.



Reunió amb el secretari autonòmic d’Innovació i Transformació Digital

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina