Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El grup Zoo actuarà a Dénia l'11 d'octubre

El grup valencià Zoo actuarà finalment a Dénia el dilluns 11 d'octubre, dins de el programa commemoratiu del Dia dels Valencians (9 d'Octubre). El grup ha confirmat la nova data després que hagués de ser suspès el concert previst el 4 de juliol dins de l'FEstiu 2021, la programació d'actes culturals alternatius a la Festa Major (que aquest any no ha pogut tampoc celebrar-se per la situació sanitària).

Les entrades, automàticament, passen a ser vàlides per a la nova data sense necessitat de realitzar-hi cap tràmit. En cas de no poder assistir al concert en la nova data, s'hi podrà sol·licitar la devolució de l'entrada fins al 31 de juliol (dia inclós).

Les persones amb entrada rebran una notificació al llarg del dia de hui, al correu amb el qual la van comprar. Les devolucions es realitzaran en els dies següents a la finalització del període de sol·licituds.

Com les entrades per al 4 de juliol s'havien esgotat, les que tornen a quedar lliures després del període de devolució es trauran a la venda.

Tal i com estava previst per al concert del FEstiu 2021, el grup Zoo actuarà també a l'octubre acompanyat per un altre conjunt: Maluks.

El concert tindrà lloc a les 21 h, a l'esplanada de Torrecremada.

El grup Zoo actuarà a Dénia l'11 d'octubre

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina