Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Adjudicades les obres del nou aulari del col·legi Pou de la Muntanya

L'inici està previst per al mes de novembre

La Junta de Govern Local va aprovar ahir l'adjudicació del projecte de construcció del nou aulari d’educació infantil i el gimnàs del col·legi públic Pou de la Muntanya a l'empresa Construcciones Porticada.

L'actuació, inclosa en el Pla Edificant de la Generalitat, de millora i construcció d’infraestructures educatives, té un pressupost d'1.619.448 €.

El termini d'execució de les noves instal·lacions és de 8 mesos i es preveu l'inici per a principis del mes de novembre.

La nova infraestructura estarà formada per dos peces, formant-hi una 'L', amb funcions diferenciades: la sala esportiva i els espais destinats a educació infantil, cicle que actualment s'imparteix en l'edifici del Rodat. El nou aulari per als més menuts tindrà huit unitats.

La superfície que ocuparà el projecte és de 1.240 metres quadrats, ocupats ara per la pista poliesportiva de la part oest i dos edificis auxiliars, que es demoliran. Les obres es podran desenvolupar sense interferir en el normal funcionament de la resta del centre.

Adjudicades les obres del nou aulari del col·legi Pou de la Muntanya
Adjudicades les obres del nou aulari del col·legi Pou de la Muntanya

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina