Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

S'obri la fase de votació dels Pressupostos Participatius de la Generalitat, a què opta el projecte d'adquisició del convent de Jesús Pobre

Hui dimarts, 14 de setembre, s'ha obert la fase de votacions als projectes presentats al Pressupostos Participatius de la Generalitat.

L'Ajuntament de Dénia i l'EATIM de Jesús Pobre s'adhereixen a la iniciativa ciutadana de l'Associació de Veïns i Veïnes de Jesús Pobre, que va presentar a la convocatòria, dins dels projectes de caire comarcal (Comarques Centrals), la compra del convent de Jesús Pobre.

Els dos ajuntaments volen sumar-se a la proposta veïnal fent-ne difusió del projecte i animant la ciutadania a votar-lo perquè la Generalitat en financie l'adquisió amb 1.500.000 €.

L'objectiu és adquirir aquest bé patrimonial, a hores d'ara de titularitat privada, per a garantir-ne la protecció i posada en valor i el seu ús obert al públic i ciutadania de Jesús Pobre i la comarca com a instal·lació cultural.
 L'immoble és original del segle XVIII i de titularitat privada des del procés d'desamortització dels béns eclesiàstics del s. XIX. En aquest moment es dóna la circumstància que els últims propietaris, que l'han habitat i conservat durant molts anys, l'han posat a la venda. "Una oportunitat històrica de recuperar el convent i convertir-lo en centre cultural comarcal", ha destacat l'alcalde de l'EATIM, Javier Scotto.

La fase de votació finalitza el 30 de setembre. S'hi pot votar entrant a la pàgina gvaparticipa.gva.es (> Pressupostos Participatius > Comarques Centrals > Compra del convent de Jesús Pobre).

L'enllaç directe al projecte és: https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/625

S'obri la fase de votació dels Pressupostos Participatius de la Generalitat, a què opta ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina