Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Finalitza la deliberació del jurat del concurs de projectes per al solar de Marquès de Campo

Divendres es va reunir el jurat del concurs de projectes per a convertir el solar del carrer de Marqués de Campo en un parc públic i zona verda, certamen convocat per l'Ajuntament de Dénia amb l'assessorament i la col·laboració del Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant (CTAA ).

La presentació de propostes va finalitzar el passat 3 d'agost i divendres, 17 de setembre, a la Biblioteca de Dénia, els membres del jurat van obrir i revisar els 15 projectes presentats.

L'actuació compta amb un pressupost d'execució material de 350.000 € i el guanyador del concurs serà premiat amb la redacció del projecte i la posterior direcció tècnica, amb uns honoraris de 31.500 €, a més de 3.000 € pel primer lloc del certamen.

També rebran premis el segon i tercer classificats, amb quantitats de 2.000 i 1.000 €, respectivament.

El jurat està integrat per Cristina Valls, arquitecta i membre de la Junta de Govern del CTAA; Ignacio Martínez-Ridruejo, especialista en paisatgisme designat pel CTAA; Nacho Díez, enginyer agrònom i paisatgista; Luís Martínez, arquitecte municipal; i Vicent Grimalt, alcalde de Dénia.

El jurat elevarà ara l'acta de la deliberació a la Secretaria de l'ajuntament per a prosseguir amb el procés.

Finalitza la deliberació del jurat del concurs de projectes per al solar de Marquès de Campo

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina