Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comencen les obres de connexió a la xarxa de sanejament del carrer de Benicadim

Els treballs inclouen la instal·lació de 230 m de noves conduccions, així com el buidatge, demolició i farcit de tres antigues fosses / Amb un pressupost proper als 120.000 €, està actuació acabarà amb els problemes d'aigües residuals a la zona

Aigües de Dénia, empresa mixta encarregada del servei municipal d'abastiment en què participen l'Ajuntament de Dénia i Aqualia, ha començat les obres d'ampliació de la xarxa municipal de sanejament urbà a l'entorn del carrer de Benicadim.

Aquests treballs, inclosos en el Pla de Millora del Clavegueram, acabaran amb un problema històric de filtracions i problemes d'olors, en un entorn de protecció com és aquesta zona, confrontant amb la muralla del castell. Per això, a més, en tractar-se d'una actuació que s'executa en un entorn sensible, un servei d'assessorament arqueològic supervisarà les obres durant tota la duració.

En total s'hi instal·laran 230 m de noves conduccions de sanejament al carrer de Benicadim i es reconduiran les aigües al col·lector general de la ronda de les Muralles. La inversió és de 118.972,94 € i Aqualia calcula que el termini d'execució serà de 6 setmanes.

Amb aquesta actuació es solucionaran els problemes d'evacuació de les aigües residuals de la zona, que es filtraven al subsòl a causa del mal estat de la infraestructura i causava molèsties als veïns de les àrees pròximes.

Per a qualsevol consulta, l'empresa Aqualia té a disposició de la ciutadania el telèfon gratuït d'Atenció al Client 900 81 40 81 (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h).

Comencen les obres de connexió a la xarxa de sanejament del carrer de Benicadim

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina