Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama firma un conveni per a promoure la inserció laboral de dones amb discapacitat

Creama, el Consorci per a la Recuperació Econòmica i l'Activitat de la Marina Alta, i l'Associació de Dones amb Discapacitat Xarxa, han formalitzat hui, dilluns 22 d'abril, un conveni de col·laboració amb l'objectiu de desenvolupar polítiques actives que fomenten la inserció social i laboral de les dones amb discapacitat.

 

El conveni, firmat per totes dues entitats, establix un compromís conjunt per a desenvolupar programes dirigits a promoure el benestar i l'apoderament de les dones amb discapacitat. A més, Creama i Xarxa es comprometen a treballar en estreta col·laboració per a crear oportunitats laborals inclusives i millorar la qualitat de vida del col·lectiu en el municipi. El conveni tindrà una vigència inicial d'un any, amb la possibilitat de ser renovat per pròrrogues expressades, fins a un màxim de tres anualitats.

 

Entre els principals punts del conveni es troben la col·laboració en el desenvolupament de polítiques actives que fomenten la inserció social i laboral de dones amb discapacitat, l'intercanvi d'experiències i el desenvolupament de tècniques que beneficien a les persones amb discapacitat, o el compromís de Creama de posar en coneixement de Xarxa aquelles ofertes de treball que siguen adequades als perfils i les capacitats de les dones amb discapacitat. Així mateix, el conveni suposa l'establiment d'un flux d'informació recíproc entre totes dues entitats per a canalitzar les ofertes de treball, els processos de selecció, l'orientació professional, la formació i el suport a la integració laboral.

 

L'Associació de Dones amb Discapacitat Xarxa és una organització amb caràcter estatal i governamental, fundada en 2005 per a respondre a les necessitats especials de les dones amb discapacitat. Està formada per dones que treballen per a aconseguir la plena normalització de la vida de les amb discapacitat i una igualtat de gènere real i actualment compta la participació de 942 dones.

 

La regidora de Promoció Econòmica, María José García, ha destacat que este conveni contribuïx a la nostra voluntat de crear una societat més inclusiva i equitativa, on totes les persones, independentment de les seues capacitats, tinguen facilitats d'accés a oportunitats laborals i puguen desenvolupar el seu màxim potencial”.

 

Creama firma un conveni per a promoure la inserció laboral de dones amb discapacitat

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina