Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Tempura i Origen, primer i segon premi de la 23a edició de la Ruta de Tapes de Dénia

El restaurant Tempura (carrer Diana, 4) ha sigut el guanyador de la 23a edició de la Ruta de Tapes de Dénia, que es va celebrar entre el 8 de febrer i el 3 de març, amb el seu plat “xampinseta”. El responsable de l'establiment ha rebut una placa commemorativa de GuiaME Comunicació, empresa organitzadora de la Ruta, en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA) i l'Ajuntament de Dénia. A més, rebrà una estufa de gas decorativa per a terrassa, cortesia de l'empresa Foc Difusió, i un menjar o sopa degustació oferida pel restaurant Mena.

 

 

El segon premi ha sigut per al restaurant Origen (Plaza de la Constitució, 5) per les seues “croquetes de mar i muntanya”. El premi consistix en una placa commemorativa de GuiaME Comunicació, que ha entregat el seu director, Manolo Martí, i un sopar amb estada i desdejuni a l'hotel La Font d’Alcalà, en Alcalà de la Jovada.

 

L'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, ha entregat la placa del premi Turisme Dénia a la millor tapa elaborada amb producte autòcton, que ha recaigut en el restaurant Melicatessen (carrer Colón, 41) per la seua tapa “coliflor de passió”

 

 

Enguany, AEHTMA ha entregat dos premis a les millors tapes seleccionades per un jurat tècnic, entregats pels seus representants Diego Mena i Reme Cerdà. El primer premi AEHTMA ha sigut per al restaurant Entrearomas (Passeig Saladar, 130) per la seua proposta “Fúa-N-ántico”, i el segon se l'ha emportat el restaurant La Cova Tallá (carrer Loreto, 10) amb la seua tapa “cruixent d'allí, amb un toc d'ací”. Tots dos establiments han rebut una placa commemorativa i el regal d'una experiència gastronòmica a Dénia per a dos persones.

 

Premi a la tapa més ben presentada

 

Com a novetat d'esta edició, Hostalbé, botiga especialitzada en subministraments hostalers, ha fet lliurament del premi a la tapa més ben presentada, dotat amb 300 euros a consumir en qualsevol de les seues botigues, al restaurant Místic (pl. Convent, 6) per la seua tapa “rolls de foie”.

 

 

Premie Portal de la Marina

 

La Ruta premia també als ruteros que més tapes han puntuat. Este premi està patrocinat pel centre comercial Portal de la Marina i consistix en una targeta regale per valor de 500 euros per a compres en els locals del centre comercial.

 

La guanyadora d'esta edició ha sigut Cecilia Pérez Gonzáles, dianense, “que ha provat i valorat les 44 tapes que entraven a concurs esta edició”.

 

Sorteig entre els ruteros

 

L'acte de lliurament de premis, celebrat hui a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia, inclou el sorteig de diversos premis entre el públic participant que haja valorat, almenys, 15 tapes en el passaport de la Ruta.

 

El resultat del sorteig és el següent:

 

 

?         Guanyadora d'un sopar de tapeo per a dos persones en Tempura (1r classificat):

Paula Alavuo

?         Guanyadora un sopar de tapeo per a dos persones en el restaurant Origen: (2n classificat): Marina Kamaeva

?         Guanyadora un tast de productes de La Marina per a 4 persones oferida pel restaurant Melicatessen (guanyador del premi Turisme Dénia): Iuliia Volkova.

?         Guanyador un sopar de tapeo per a dos persones en el restaurant La Cova Talladá (guanyador del 2n premi AEHTMA): Raúl Ortiz.

?         Guanyadora un sopar de tapeo per a dos persones en el restaurant Entrearomas (guanyador del 1r premi AEHTMA): Jenny Oxley

?         Guanyador del premi AEHTMA de nit d'hotel, amb sopar i desdejuni en dos persones: Graham Powell.

?         Guanyador d'una cistella gurmet amb productes de la Marina, cortesia de Melicatesen: Buys Gerard.

 

 

L'organització ja està treballant en la 23a edició de la Ruta de Tapes, que se celebrarà a l'octubre de 2024.

Tempura i Origen, primer i segon premi de la 23a edició de la Ruta de Tapes de Dénia
Tempura i Origen, primer i segon premi de la 23a edició de la Ruta de Tapes de Dénia
Tempura i Origen, primer i segon premi de la 23a edició de la Ruta de Tapes de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina