Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb un festival cultural

Se celebra del 25 al 28 de juny en el Centre Social

El curs 2018/2019 de les Aules de la Tercera Edat finalitza dins de dues setmanes. Com és habitual des de fa quinze anys, professorat i alumnat celebren aquesta fi de curs amb un festival cultural, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny en el Centre Social.

En el festival es presentaran els treballs que ha realitzat l'alumnat dels diferents tallers d'Aules durant el curs, hi haurà actuacions dels tallers de teatre, ball i taitxí-txikung i els guanyadors del Festival Intergeneracional de la Cançó 2018 de la modalitat infantil, Loren Lumitaxi, i juvenil, Pablo del Moral, actuaran en l'obertura del festival, que tindrà lloc el dimarts 25 de juny, a les 18.30 hores.

Eixe mateix dia, a les 19 hores, s'inaugurarà una exposició amb els treballs realitzats per l'alumnat dels tallers plàstics de ceràmica, vidriera, pintura, informàtica, habilitats creatives, patchwork i boixets d'Aules Dénia, la Xara i Jesús Pobre. La mostra estarà instal·lada en la 2a i 3a planta del Centre Social i es podrà visitar fins al 28 de juny.

El grup de percussió Ondarattack protagonitzarà l'actuació convidada amb la qual es posarà punt i final al festival el divendres 28, a partir de les 18.30 hores.

El curs 2018/2019 d'Aules de la Tercera Edat de Dénia ha transcorregut amb la pràctica totalitat de les 1.254 places oferides cobertes i més de 800 persones matriculades. La programació consta de 22 tallers que engloben tres àrees: Humanitats, Físiques i Creatives.

El programa del curs s'ha completat amb excursions i eixides culturals, xarrades literàries, voluntariat, col·laboracions en actes d'altres regidories, concursos i celebracions com el Dia del Major, el Nadal o Sant Valentín, a més de classes magistrals i exposicions artístiques.

Per al curs 2019/2020 també s'ha tret una oferta de 1.254 places. Durant aquest mes de juny s'ha renovat la matrícula a l'alumnat ja inscrit en el curs que ara finalitza i, les places que han quedat lliures, s'oferiran a partir de l'1 de setembre. Durant el mes de juliol es publicaran el nombre de places lliures oferides i les dates concretes de matriculació.
 
Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb un festival cultural
Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb un festival cultural

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina