Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia obri el termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius de 2020

De nou es posen en marxa els pressupostos participatius a Dénia, un mecanisme pel qual la ciutadania proposa i vota les actuacions que considera prioritàries que l’Ajuntament de Dénia execute en el seu pressupost d’inversions del 2020.

En aquesta tercera edició s’ha incrementat la partida pressupostària, passant dels 200.000?euros de les convocatòries anteriors als 250.000?€ previstos per al 2020. “Aquest increment respon al compromís de l’equip de govern d’augmentar l’assignació de pressupostos participatius en un 25% anual, tal i com recollim en el nostre programa de govern”, ha assenyalat el regidor de Participació Ciutadana, Pepe Doménech.

D’ara fins a mitjans d’octubre, totes les persones, sense distinció d’edat ni lloc de residència, poden presentar les seues idees per a millorar Dénia. Aquestes propostes han d’estar referides a inversions, és a dir, a obres noves, millores o manteniment de les existents o compres de materials permanents: voreres, enllumenat, parcs, contenidors, senyals...

Les propostes es poden presentar telemàticament a http://participadenia.es/va o presencialment a l’Espai de Participació de Les Portelles, al carrer del Pare Pere, 17, en horari de 9 a 14?hores.

Les propostes presentades seran estudiades pels tècnics municipals per valorar-ne la viabilitat i el pressupost estimat d’execució. Aquelles que reunisquen les condicions de viabilitat passaran a ser votades per la ciutadania. Les propostes més votades a cada barri seran les que l’ajuntament es compromet a executar durant 2020.




 
L’Ajuntament de Dénia obri el termini de presentació de propostes per als  pressupostos part...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina