Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística presenten una nova edició d’Activitats en família

Els regidors de Cultura, Raúl García de la Reina, Transició Ecològica, Maite Pérez Conejero, i Normalització Lingüística, Òscar Mengual, han presentat este matí la programació d’una nova edició del programa ‘Activitats en família’, una proposta per als matins dels diumenges, dirigida al públic familiar, que coordinen les tres regidories. Segons ha anunciat Mengual, en futures edicions es planteja incloure activitats d’altres departaments de l’ajuntament, com ara Joventut o Participació Ciutadana, que enriquiran una oferta ben consolidada en la programació anual d’activitats de la ciutat.

De moment, la temporada 2019/2020 dóna continuïtat als principals blocs temàtics del programa i inclourà activitats de música i teatre, coordinades per la Regidoria de Cultura; excursions pels paisatges i medis naturals de Dénia i les poblacions veïnes, organitzades per la Regidoria de Transició Ecològica; el cicle de visites guiades “Arqueologia i paisatges”, del qual s’encarrega el Museu Arqueològic de la ciutat i projeccions de cinema infantil en valencià, a càrrec del departament de Normalització Lingüística.

Pel que fa a les actuacions musicals previstes, que tindran lloc a l’auditori del Centre Social, Raúl García de la Reina ha subratllat que estaran protagonitzades per agrupacions locals i comarcals com la Jove Orquestra de la Marina Alta, la Colla del Cànter, la Banda Juvenil de Dénia, l’alumnat del conservatori Tenor Cortis de Dénia i Dianium Dansa. El grup de danses serà l’únic participant que actue l’aire lliure, al carrer del Marqués de Campo.

Respecte de les ‘Excursions en família’, la regidora de Transició Ecològica ha informat que es tracta de rutes amables, amb dificultat baixa o moderada, recomanades a partir dels 7 anys d’edat. La programació d’enguany inclou 9 excursions que recorreran paisatges de Jesús Pobre, la Xara, la marjal de Pego-Oliva, Gata, Xàbia, de Forna a Villalonga, el Pla de Petracos, la Vall de Laguar, les Marines i el Montgó de Dénia i les cales de Benissa. Per a participar-hi es requereix fer una inscripció prèvia, fins a les 14 hores del dijous previ a cada excursió, escrivint al correu deniaviva@ayto-denia.es.

Quant a la programació d’Arqueologia i paisatges, estan previstes visites guiades al Museu de la Mar de Dénia, l’Alt de Benimaquia, el port de Dénia, la Cova de la Catxupa (art rupestre llevantí) i la Xara, en relació a l’art de la pedra picada. Cal inscriure’s prèviament telefonant al 96 642 02 60.

I, per a finalitzar, els més menuts, i no tan menuts, podran gaudir de la projecció de tres pel·lícules en llengua valenciana: El Grúfal (20 d’octubre), Cavernícola (24 de novembre) i Hotel Transsilvània 3: unes vacances monstruoses (22 de desembre).

La participació en les “Activitats en família” és gratuïta. Tan sols en les eixides a poblacions dels voltants que requerisquen utilitzar un mitjà de transport col·lectiu, els participants hauran d’abonar l’import del bitllet del transport.

 La programació detallada es pot consultar en este enllaç.

Les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística presenten una nov...
Les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística presenten una nov...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina