Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Normalització Lingüística obri el termini d’inscripció a les classes de valencià gratuïtes per a persones adultes

El Departament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Dénia posa en marxa un any més les classes de valencià gratuïtes adreçades a la població adulta. El període d’inscripció és des del 4 fins al 30 de novembre.

Oferirem classes de preparació de tots els nivells, des de l’A1 al C2. El nivell A1 és el més bàsic, adreçat sobretot a aquelles persones que volen començar a aprendre valencià. És l’únic curs que, en superar-lo, s’emet el certificat acreditatiu; per a la resta de nivells sí que és necessari presentar-se a l’examen que convoca la JQCV.

Les classes s’impartiran en horari de matí, des de gener fins a juny, i començaran el 13 de gener de 2020, un dia a la setmana per cada nivell.

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud en el registre general de l’Ajuntament (Oficina d’Atenció Ciutadana) a la plaça de la Constitució 10, o a través dels mitjans telemàtics establits en la seu electrònica de l’Ajuntament (https://oac.denia.es).

En cas que hi haja més sol·licituds que places, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.  Per contra, si no hi ha un mínim d’inscripcions per a un nivell concret, s’oferirà la possibilitat d’assistir a les classes d’un nivell inferior o superior, a opció de la persona interessada.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el departament de Normalització Lingüística al telèfon 966467007 o bé al correu electrònic: normalitzacio@ayto-denia.es.

 

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina