Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les obres del Pla Edificant en el col·legi Les Vessanes comencen a gener de 2020

L’alumnat de Primària es traslladarà a l’antiga seu de l’Escola Oficial d'Idiomes

L'execució del projecte de reforma de la coberta del menjador i de l'aulari infantil del col·legi Les Vessanes de Dénia s'inicia el mes de gener pròxim i, en conseqüència, part de l’alumnat del centre es traslladarà, després de les vacances de Nadal, a les instal·lacions de l'antiga Escola Oficial d'Idiomes, en l'avinguda de Joan Fuster, 44.

Concretament, passaran a les aules de Joan Fuster els 150 alumnes que cursen Primària al centre. L'alumnat d'Infantil es reubicarà en l'edifici de Primària mentre es reforma l'aulari.

Quant al servei de menjador escolar, s'oferirà en les dos ubicacions, en aules lliures que es destinaran a aquest ús.

La representant municipal en el consell escolar del col·legi Les Vessanes, la regidora Cristina Morera, va anunciar ahir el trasllat als membres que l’integren. Durant el matí de hui, la direcció del centre n’ha informat al professorat i als pares i mares de l’alumnat.

En les instal·lacions de Joan Fuster –que quedaran lliures en tornar els xiquets i xiquetes del Pou de la Muntanya al seu centre una vegada conclosa la reforma- l'alumnat del Vessanes passarà quatre mesos, període previst d'execució de les obres.

El projecte de millora del col·legi Les Vessanes és una altra de les actuacions per a Dénia incloses en el Pla Edificant de millora i construcció d'infraestructures educatives de la Generalitat. El pressupost de l'obra és de 390.000 €.

La regidora d'Educació, Melani Ivars, ha destacat que el començament de les obres en Les Vessanes és una "molt bona notícia". "Malgrat les molèsties que puga ocasionar en el desenvolupament del curs, és una reforma molt necessària i l'experiència prèvia amb el Pou de la Muntanya ens ha demostrat que les aules de Joan Fuster estan perfectament condicionades per a acollir temporalment l'alumnat. Així podem continuar avançant perquè el curs vinent els centres escolars estiguen modernitzats".

Ivars també ha agraït la col·laboració i comprensió de tota la comunitat educativa del Vessanes. Durant les setmanes de vacances escolars es realitzarà el trasllat del material necessari al nou emplaçament.

 

Les obres del Pla Edificant en el col·legi Les Vessanes comencen a gener de 2020

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina