Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de millora de l’accessibilitat de vianants al camí de Sant Joan

L’actuació, pressupostada en 135.866,50 euros, està subvencionada per la Diputació d’Alacant

La Junta de Govern Local celebrada esta setmana ha aprovat traure a licitació les obres de millora de l’accessibilitat de vianants al camí de Sant Joan, en el tram comprés entre l’avinguda de Joan Fuster i el carrer de l’Aurora Boreal, i obres complementàries.

Les obres estan finançades íntegrament per la Diputació d’Alacant, dins de la convocatòria d'inversions financerament sostenibles de 2019, i tenen un pressupost de licitació de 112.286,36 euros més IVA.

En l’actualitat, les voreres es troben en mal estat atès que l’arbrat ha alçat la major part del paviment, la qual cosa fa que el trànsit de vianants siga complicat i, en ocasions, perillós per la falta de continuïtat en la vorera.

Amb l’actuació que va a licitar-se es vol acabar amb este inconvenient, pavimentant adequadament el tram i introduint, a més, millores en la xarxa de pluvials i en l’enllumenat públic, amb la substitució dels punts de llum actuals per LED, renovant la senyalització horitzontal i vertical i instal·lant mobiliari urbà.

El termini d’execució de les obres és de 3 mesos.

A més, la Junta va aprovar dimecres la licitació de les obres de reurbanització de la plaça de Valgamedios i vials de l’entorn, que cofinançaran la Diputació d’Alacant (65% de l’import total) i l’Ajuntament de Dénia (el 35% restant) i que tenen un pressupost  de 619.834,71 euros més IVA.

Els treballs, la duració prevista dels quals és de 6 mesos, pretenen resoldre els problemes que ocasiona el trànsit rodat i l’aparcament en els carrers estrets de la zona, així com millorar la situació de les infraestructures existents, obsoletes i sense xarxa d’evacuació d’aigües pluvials.

A més de la plaça Valgamedios, la reurbanització afectarà als carrers de la Bretxa, Cos de Guàrdia, Major, Pare Pere, Estrella i la plaça del Tenor Cortis.

 

 

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de millora de l’accessibilitat de vianants ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina