Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El pla de treball de Saborea España per a 2020 proposa accions d'intercanvi entre destinacions i incorpora la sostenibilitat com a eix estratègic de millora de la competitivitat

L'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, i la cap del departament, Pepa Cardona, han assistit aquest matí a l'assemblea general ordinària de Saborea España, celebrada en el marc de FITUR.

En la trobada han participat Adolfo Muñoz, president de Saborea España; Ana Maria Redondo, vicepresidenta de la plataforma i presidenta de l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic; José Luis Yzuel, president de l'Hostaleria d'Espanya; així com Emilio Gallego, secretari general de l'Hostaleria d'Espanya; Amelia Rico, tresorera de Saborea España i Pepa Muñoz, actual presidenta de Facyre.

En la reunió s'ha presentat el Pla de treball de Saborea España 2020, que està dissenyat amb l'objectiu de continuar avançant en la consolidació de la gastronomia com un dels principals reclams turístics d'Espanya.

L'exercici 2020 servirà, entre altres qüestions, per a desenvolupar noves eines de comunicació de l'associació, consolidar la celebració del Dia Mundial de la Tapa el mes de juny pròxim, tant en l'àmbit nacional com internacional, incidir en la presència de Saborea España en les destinacions de la xarxa amb accions de suport i intercanvi, i incorporar la sostenibilitat com a eix estratègic de millora de competitivitat de l'associació.

Durant l'assemblea també s'han pogut repassar les principals accions promocionals del 2019, destacant la gala del desé aniversari i l'acció promocional realitzada durant la passada edició de Madrid Fusión on la intel·ligència artificial IOIA va poder interactuar amb diferents personalitats del món de la gastronomia. Molt prompte es revelarà el resultat d'eixes interaccions.

De manera paral·lela, Saborea España continuarà durant el present any amb la seua labor de promoció internacional a través de presentacions i accions comercials en els seus mercats prioritaris.

En l'assemblea s'ha comunicat la incorporació de Lleó i Oviedo i la volta de Pamplona a la xarxa de destinacions gastronòmiques. Saborea España consolida així la seua presència en el mapa nacional i continua suscitant l'interés de diferents destinacions turístiques de tota la geografia nacional.

Saborea España, formada per la Federació Espanyola d'Hostaleria (HOSTALERIA D'ESPANYA), l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, l'Organització Europea de Cuiners (Euro-Toques), la Federació d'Associacions de Cuiners i Reposters d'Espanya (FACYRE) i Paradores de Turismo, prossegueix així amb la seua labor de posicionar-se com la primera plataforma nacional, amb vocació internacional, destinada a potenciar el turisme i la gastronomia i transformar els productes gastronòmics en autèntiques experiències turístiques.

 

El pla de treball de Saborea España per a 2020 proposa accions d'intercanvi entre destin...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina