Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Turisme Dénia busca la complicitat del turista nacional habitual de la destinació mentre es prepara per a rebre'l "quan tot això passe"

Turisme Dénia llança hui una campanya de promoció dirigida al turisme nacional que ens visita habitualment amb l'objectiu de consolidar el vincle emocional que els uneix amb la nostra destinació i reforçar la fidelitat d'aquest perfil de visitants. Aquesta campanya publicitària s'enquadra dins del paquet de mesures extraordinàries per a la reactivació econòmica que l'ajuntament ha adoptat per a fer front a les conseqüències de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

La campanya Ta casa sense tu és cent per cent digital i presenta una estètica poc turística, més pròxima a l'interiorisme. Lluny de voler mostrar platges increïbles, -i això que Dénia en té 20 quilòmetres disponibles per a triar-; suculents menjars -i parlem d'una Ciutat Creativa de la Gastronomia, membre també del club de producte gastronòmic Saborea España- o espais naturals en els quals perdre's, com el parc natural del Montgó o la reserva marina del cap de Sant Antoni; la campanya posa el focus a l'altre costat, en eixes cases que han sigut el nostre únic món des que va començar el confinament, per a llançar el seu missatge: "perquè ara mateix el paisatge que més t'abelleix veure és la teua casa sense tu". I, alhora, estrényer el llaç emocional que ens uneix als nostres visitants, fent-los saber que "quan això passe, quan ja pugues eixir de ta casa, t'esperem en la nostra, a Dénia".

Aquesta acció promocional es focalitzarà en els mercats nacionals que són els nostres principals emissors, com la Comunitat de Madrid, el País Basc, Castella-la Manxa i Aragó, i uns altres més pròxims com les províncies de València i Alacant.

Hui es llança l'espot genèric de la campanya, de 35 segons de duració, que podeu veure en aquest enllaç, https://www.youtube.com/watch?v=ra_cimg2rry&feature=youtu.be i, durant les dues pròximes setmanes, s'aniran presentant en xarxes continguts de menor duració i caràcter temàtic, a més d'un altre material.

Turisme Dénia busca la complicitat del turista nacional habitual de la destinació mentre es ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina