Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Joventut rep la fase de nova normalitat oferint un munt d’activitats per a l’estiu

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia ofereix un ventall de possibilitats perquè aquest estiu, ja immersos en la nova normalitat, el puguem disfrutar tots. Activitats amb grups reduïts de participants i amb totes les mesures higièniques-sanitàries necessàries.

El 20 de juny tornen els “Dissabtes Joves” en l’espai de sempre, l’antiga cafeteria Llunàtics, amb música, taller de break dance, campionat de billar, quizz... i bons amics. Un espai d’oci alternatiu per a joves de 12 a 17 anys, que obri tots els dissabtes de 20 a 23 hores.

Dels programes Llunàtics i Dinàmics es posen de nou en marxa els tallers presencials. Per a menors de 16 anys s’ofereix ceràmica, ioga i dancing fitnnes kids. Mentre que per a persones a partir dels 16 anys l’oferta inclou ioga, zumbabachata i salsa, alimentació saludable, taller de recerca activa d’ocupació, història de Dénia i mindfulness.

Per als més menuts tornen els Campus Urbans de Temps Lliure. Amb una durada de 15 dies cadascun, se’n realitzaran 4 al llarg de l’estiu per cada franja d’edat (de 5 a 8 anys i de 9 a 12 anys). Els campus combinaran activitats en les instal·lacions de Joventut amb eixides a l’aire lliure i visites per la ciutat.

Enguany també es realitzarà un campus per a joves en edat adolescent (de 12 a 16 anys). Serà del 16 al 31 de juliol, en la Sala Polivalent de Joventut i preveu també eixides per la ciutat.

Per últim, l’Escola de Teatre Municipal oferirà aquest estiu cursos de teatre de categoria Infantil, Juvenil i Adults.

Les oficines de Joventut estan obertes per a atendre el públic presencialment, amb cita prèvia, des de l’1 de juny. Els dies d’atenció són dilluns, dimecres i divendres. A partir de l’1 de juliol, les oficines estaran obertes al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i les vesprades de dimarts i dijous, de 17 a 20 hores.

La informació sobre estes activitats d’estiu -horaris, preus o qualsevol altra- es pot sol·licitar a través del telèfon de Joventut 96 642 37 00, per whatsapp el telèfon 638540773 o a través del Facebook i de l’Instagram de Joventut Dénia.

Joventut rep la fase de nova normalitat oferint un munt d’activitats per a l’estiu
Anar al principi de la pàgina