Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Obert el procés participatiu sobre el futur disseny per al solar de l'antic ambulatori al carrer del Marqués de Campo

Des de hui dilluns, 2 de novembre, i durant tot el mes, la ciutadania pot expressar les seues preferències sobre el futur disseny de l'espai obert, jardí o plaça, en què ha de convertir-se el solar de l'antic ambulatori, en ple centre de Dénia, al carrer del Marqués de Campo. Per a participar-hi, es pot accedir a l'enquesta des de les pàgines web de l'Ajuntament de Dénia (www.denia.es) i de Participa Dénia (www.participadenia.es).

Les opinions de la ciutadania es remetran a l'equip redactor de les bases i els plecs tècnics i administratius del concurs d'idees que es convocarà perquè professionals del món de l'arquitectura i l'enginyeria presenten les seues propostes per a transformar aquest espai. El Col·legi d'Arquitectes d'Alacant és l'encarregat d'aquest treball i de l'organització posterior de la taula del jurat que valorarà els projectes que s'hi presenten.

Segons les previsions avançades per la regidora de Territori i Qualitat Urbana, M. Josep Ripoll, les bases del certamen podrien fer-se públiques a principis de l'any vinent i a la primavera tindre el veredicte del jurat. La partida pressupostària per a l'execució s'inclouria en els comptes municipals de 2022.

Per la seua part, el responsable de Participació, Pepe Doménech, ha explicat que l'enquesta de preferències sobre el solar de Marqués de Campo també es podrà omplir presencialment a l'Espai de Participació de Les Portelles (amb horari d'atenció al públic de 9 a 14 h) i en les reunions de barri del mes de novembre, que arranquen hui a Baix la Mar.

Entre les qüestions que es sotmeten al parer de la ciutadania, algunes es centren en els usos que hauria d'acollir el nou espai públic (cultural, descans i oci, ambiental, etc); unes altres pregunten per la quantitat i qualitat de la vegetació que s'hi plantarà; i també es fa referència als serveis amb què podria dotar-se (font, parc infantil, mobiliari, etc).

El regidor de Participació ha destacat que l'enquesta està oberta a totes les edats, "perquè el Consell de la Infància ha reclamat més participació efectiva dels més menuts", i tant a veïns com visitants de Dénia.

Les aportacions de la ciutadania serviran per a acabar de definir les bases del concurs d'idees.

Obert el procés participatiu sobre el futur disseny per al solar de l'antic ambulatori a...
Obert el procés participatiu sobre el futur disseny per al solar de l'antic ambulatori a...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina