Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Obert el termini de sol·licitud de participació en el festival D*na Restaurant 2021

Fins al 25 d'octubre, els locals de restauració, comerços, productors i elaboradors poden apuntar-se a la nova cita, que tindrà lloc del 3 i el 6 de desembre

Fins al 25 d'octubre està obert el termini de sol·licitud de participació en la nova edició del festival gastronòmic D*na, enguany centrat en el sector de l'hostaleria. Poden adherir-se a la iniciativa, que es celebrarà del 3 al 6 de desembre, les empreses d'hostaleria (restaurants, bars, cafeteries, gelateries...) i comerç alimentari; i productors agrícoles i empreses elaboradores agroalimentàries.

Les empreses interessades hauran d'adreçar les sol·licituds a l'Oficina de la Innovació i Creativitat de l'Ajuntament de Dénia i enviar-les a través de la Seu Electrònica (oac.denia.es).

Per a participar-hi, els negocis d'hostaleria hauran d'oferir una proposta gastronòmica per als dies del festival adaptada als requisits del D*na, és a dir, elaborades amb productes de la comarca i servides, si és el cas, amb begudes de la Comunitat Valenciana.

El el cas dels comerços, que allargaran la seua participació fins al 12 de desembre, les empresas seleccionades hauran de tindre a la venda productes cultivats, elaborats o capturats en la Marina Alta (com a mínim, tres).

Pel que fa als productors agrícoles i empreses elaboradores agroalimentàries exposaran els seus productes en la zona habilitada, al carrer del Marqués de Campo, on també es realitzaran presentacions.

TRÀMIT I BASES: https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=155

Obert el termini de sol·licitud de participació en el festival D*na Restaurant 2021

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina