Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Exposició “Força interna” d’Auba Lepany: un missatge de denúncia i resiliència des del cor del Mercat Municipal de Dénia

“Força interna” és una exposició que naix d’un recull d’il·lustracions creades  en diferents etapes personals de l’autora, Auba Lepany, però que contenen totes un missatge comú: “la força interna que fem sorgir davant les adversitats que se’ns presenten dia a dia”. També en paraules seues: “a cada ferida que ens fa la vida, la força interna ens ha curat”.

 

Una mostra amb un contingut “de denúncia, però també de resiliència, un concepte molt important en la lluita contra la violència de gènere”, afirma el regidor d’Igualtat, Javier Scotto. Que l’exposició estiga impulsada per l’Associació d’Ames de Casa de Dénia, “una entitat molt important en el Consell de les Dones”, i instal·lada al Mercat Municipal, “un espai feminitzat”, mostra la “transversalitat” del treball que està fent-se i reflecteix “que van sumant-se valors afegits a la lluita contra la violència de gènere”, ha assenyalat  el regidor durant la inauguració de la mostra que ha tingut lloc este matí.

 

Han assistit a l’acte l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa  de Dénia, Elsa Hernández, la regidora de Mercats, Mª José García Roselló; Eva Gadea, germana de l’artista i encarregada de llegir les paraules que Auba Lepany ha dedicat als assistents; la regidora de Benestar Social, Melani Ivars, membres d’altres associacions locals i públic en general.

 

L’exposició “Força interna” es pot visitar en la part central del Mercat fins al 27 de novembre.

 

Exposició “Força interna” d’Auba Lepany: un missatge de denúncia i resiliència des del cor d...
Exposició “Força interna” d’Auba Lepany: un missatge de denúncia i resiliència des del cor d...
Exposició “Força interna” d’Auba Lepany: un missatge de denúncia i resiliència des del cor d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina