Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Directori

ARTISTICS

Categoria: Cultura

Artístics, un espai per fomentar la creació i la formació
Artístics és un edifici d'ús cultural, promogut per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Dénia, que té com a objectiu incrementar la xarxa d'equipaments públics que donin suport a la producció cultural de la ciutat de Dénia. El Centre Artístics ha estat dissenyat per posar a la disposició de les diferents entitats els recursos necessaris per desenvolupar les seves activitats, perquè puguin reunir-se i assajar en les millors condicions.

Sol·licitud de l'ús de Artístics
Podran sol·licitar l'ús de les instal·lacions totes aquelles entitats o associacions culturals relacionades amb la música i la dansa, de la ciutat de Dénia. El procés que han de seguir les entitats o associacions per sol·licitar un espai en *Artístics consisteix a emplenar una instància, especificant les activitats que desitgen realitzar en el local, així com els dies i horaris en els quals es pretén desenvolupar-les.

L'associació presentarà la instància de sol·licitud d'un espai en Artístics en el Registre Municipal i la lliurarà en les oficines de la Regidoria de Joventut (Llunàtics), Ronda Muralles, 42. La sol·licitud serà estudiada pel departament i l'associació rebrà per escrit la contestació a la seva petició.

Cursos:
Artistics oferix diversos cursos en les següents Especialitats: Fotografia, Photoshop, Cine, Premiere, Ràdio, Premsa, So, Web i Interpretació. També en Artistics-Denia Pots trobar per a les teues produccions un modern Estudi de So i tots els servicis de Vídeo i Fotografia atesos Per Enginyers de So i Llicenciats en Comunicació. Per a més informació visita la web

Informació:
Oficines de la Regidoria de Joventut (Llunàtics).
Ronda Muralles, 42. Tel. 96 642 37 00.

Horari

De dilluns a divendres de 17:00 a 22:30.
Dissabte de 10:00 a 13:00  i  de 17:00 a 21:00

Tornar

Foto ARTISTICS

Més informació

Telèfon

96 642 37 00

Adreça

Partida Madrigueres, 7 (Carretera Dénia-Ondara)
03700 Dénia (Alacant)

Anar al principi de la pàgina