Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'accessibilitat l'edifici de Joventut

La Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació del subministrament i instal·lació d'un ascensor en l'edifici de la ronda de les Muralles, número 42, on es troben les instal·lacions de l'àrea municipal de Joventut. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Zardoya Otis S.A. per un import de 82.727,10 euros i amb un termini d'execució de quatre mesos. L'objectiu de l'actuació és dotar d'accessibilitat la planta primera de l'edifici, on es duen a terme tallers dels programes Llunàtics i Dinàmics i també el servei de Consulta Jove. 

L'ascensor se situarà en l'espai que actualment ocupa la caseta de la caldera de la calefacció, adossada a l'edifici principal, i que es demolirà. Segons els plecs, s'instal·larà un model d'ascensor elèctric, amb capacitat per a 8 persones.

Aquests treballs completen intervencions anteriors per a dotar d'accessibilitat les instal·lacions com són la rampa exterior per la qual s'accedeix a la planta baixa i la construcció d'un bany adaptat en el primer pis de l'edifici, que ara serà accessible amb la instal·lació d'aquest ascensor.

Contenidors soterrats als carrers del Mercat i de Sagunt

La Junta de Govern ha adjudicat també les obres d'instal·lació de contenidors soterrats, en substitució als aeris, al carrer de Sagunt, encreuament amb Patricio Ferrándiz, i el carrer del Mercat a l'empresa Caselles Valero S.L. per import de 94.230,51 euros sense IVA.

Segons el projecte, al carrer de Sagunt s'instal·larà una illa amb 2 contenidors per a residus sòlids urbans, un per a envasos, un per a vidre i un per a paper i cartó. Al carrer del Mercat es col·locaran 4 depòsits per a residus sòlids urbans, un per a envasos, un per a vidre i un per a paper cartó.

El termini d'execució d'aquestes obres és de 2 mesos.

L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...
L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...
L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina