Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Segona edició del màster que impulsen quatre Ciutats Creatives de la Gastronomia

Dénia serà seu d’investigació del Food City Design

Les quatre Ciutats Creatives de la Gastronomia de la xarxa UNESCO  que han organitzat enguany el primer màster europeu sobre l’alimentació urbana han convocat una segona edició per a l’any 2022. Les ciutats de Parma (Itàlia), Bergen (Noruega), Östersund (Suècia) i Dénia repeteixen la col·laboració amb les universitats de referència de cadascuna d’elles -en el cas de Dénia, la Universitat d’Alacant-, que s’han involucrat en l’aportació de professorat i coordinació de continguts.

El curs té com a objectiu la formació d'experts en la gestió de projectes de regeneració urbana capaços de recuperar territoris i àrees urbanes mitjançant la millora dels actius culturals i les identitats relacionades amb el sector agroalimentari. Es tracta de formar professionals capaços de promoure en les ciutats la cultura dels aliments com a estímul per a un desenvolupament urbà sostenible.

Aquesta segona edició del màster Food City Design inclou estades dels alumnes en les ciutats impulsores per a fer un dels treballs d’investigació requerits i que podran versar sobre el seu territori, la gastronomia o aspectes del sistema agroalimentari local. Dénia acollirà els alumnes que opten per fer el seu estudi al voltant de temàtiques vinculades a la ciutat.

El màster està íntegrament finançat per la Universitat de Parma i la regió d’Emilia-Romanya i la matrícula és gratuïta. La seua durada serà d’un any i assignarà 60 crèdits ECTS. El termini per a inscriure’s ja està obert i acaba el pròxim 6 de desembre.

Les classes seran impartides per professorat especialitzat de la Universitat de Parma (Itàlia), Universitat de Bergen (Noruega), la Mid Sweden University (Suècia) i la Universitat d’Alacant i Gasterra, que representa l’àmbit de Dénia.

 

Segona edició del màster que impulsen quatre Ciutats Creatives de la Gastronomia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina