Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Més de 600 autònoms, pimes i micropimes de Dénia, la Xara i Jesús Pobre reben les ajudes directes Parèntesi 2021

Un total de 616 autònoms, pimes i micropimes amb un màxim de 10 treballadors de Dénia, la Xara i Jesús Pobre han rebut les ajudes Parèntesi llançades a enguany per la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia i la Diputació d’Alacant. Del total dels 2.290.020 euros que corresponien a Dénia, s’han reconegut i repartit finalment 2.042.503,51 euros.

La quantia més gran repartida correspon a la primera convocatòria, feta al mes de febrer, i ascendeix a 999.955,42 euros distribuïts entre les 433 sol·licituds aprovades. En la segona convocatòria es van repartir 399.511,56 euros entre les 198 sol·licituds aprovades.

Finalment, en el suplement a les ajudes que va llançar l’ajuntament a setembre, dirigit als beneficiaris de la primera i segona convocatòria que presentaren justificants de noves despeses subvencionables d’acord amb les bases de les ajudes, s’han distribuït 643.036,53 euros entre les 545 sol·licituds admeses. Hui la Junta de Govern local ha aprovat el llistat definitiu de les persones beneficiàries d’este suplement. Per a fer efectiu el pagament, es comprovarà que els beneficiaris estan al corrent en les obligacions amb Hisenda, la Tresoreria de la Seguretat Social i l’Ajuntament de Dénia.

Les llistes definitives de beneficiaris de la primera i segona convocatòria i del suplement, així com les sol·licituds denegades/desistides es publicaran al tauler d’anuncis municipal de la Seu Electrònica i en la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS).

Més de 600 autònoms, pimes i micropimes de Dénia, la Xara i Jesús Pobre reben les ajudes dir...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina