Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Per Sant Valentí, compra amb el cor a Dénia

La Regidoria de Comerç i l’associació Acade llancen una campanya de foment de les compres a la ciutat

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’associació de comerciants Acade, ha organitzat la campanya “Compra amb el cor a Dénia” amb l’objectiu de premiar la fidelitat de la clientela dels comerços de la ciutat i incentivar el consum al voltant del Dia dels Enamorats.

 

Se sortejaran un total de 52 regals aportats pels comerciants entre qui realitze compres superiors a 10 euros en els establiments comercials minoristes i de serveis entre l’1 i el 20 de febrer. Articles de joieria, òptica, cura personal, tractaments de bellesa, perruqueria, decoració o lectura es troben entre els premis que poden guanyar els participants.

 

Per a entrar en el sorteig, s’haurà de dipositar el tiquet de compra, amb un nom i telèfon de contacte, en les bústies amb forma de cor que s’instal·laran en la Glorieta, Marqués de Campo cantó amb Temple de Sant Telm, passeig del Saladar cantó amb diana, plaça de l’Arxiduc Carles i carrer de Carlos Sentí, a l’altura del Mercat Municipal.

 

Les persones que resulten guanyadores dels regals del sorteig, que s’efectuarà l’última setmana de febrer, els arreplegaran en les tendes que els han donat.

Per Sant Valentí, compra amb el cor a Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina