Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia obri el procés d’inscripció al programa “Vacances per a totes i tots” de l’estiu

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha organitzat per a l’estiu 2022 una nova edició del programa “Vacances per a totes i tots” amb l’objectiu de facilitar les famílies de Dénia, la Xara i Jesús Pobre un lloc on els fills i filles de 3 a 12 anys puguen gaudir d’activitats coeducatives, d’oci i temps lliure desenvolupades per professionals experts de l’educació, l’animació sociocultural i el temps lliure. Com a novetat d’esta edició, i per tal de donar resposta a una demanda creixent, l’Ajuntament de Dénia ha ampliat a 195 el nombre total de places mensuals ofertades. 

 

“Vacances per a totes i tots” es realitzarà de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2022, en les instal·lacions del col·legi púbic Les Vessanes. Els participants es distribuiran per grups d’edat. Les activitats seran de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores. S’ofereix també la possibilitat d’escola matinera, amb entrada a les 7.45 hores, i de servei de menjador amb eixida a les 15.15 hores.

 

A partir de les 9 del matí del dia 11 de maig fins al  20 de maig es podrà sol·licitar cita prèvia per a realitzar la inscripció, bé a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia (https://oac.denia.es/va/inici/cita/cita.aspx?id=70), bé telefonant al departament de Serveis Socials, al 966 467 034, de dilluns a divendres, entre les 9 i les 14 hores

 

La documentació necessària per a la inscripció està disponible en la web de l’Ajuntament de Dénia, a l’enllaç següent https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=104. També es pot arreplegar de manera presencial en les instal·lacions de Serveis Socials, a la plaça de l’Arxiduc Carles, 3.

 

El termini d’inscripció i presentació de documentació és del 23 de maig al 3 de juny de 2022.

 

L’Ajuntament de Dénia obri el procés d’inscripció al programa “Vacances per a totes i tots” ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina