Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia aprova una modificació de crèdit de 972.847 euros per a afrontar l'increment en partides de despesa que “no poden demorar-se” l’exercici següent

El ple extraordinari celebrat aquest migdia ha aprovat per majoria, amb el vot favorable del PSPV, l'abstenció de Gent de Dénia, Ciudadanos i Compromís i la negativa del Partit Popular, la segona modificació de crèdit de l'exercici 2022, per import de 972.847,84 euros, proposta pel regidor d'Hisenda, Paco Roselló, per a atendre partides de despeses que s'han incrementat i que responen a una sèrie necessitats “que no poden demorar-se al següent exercici”. Aquest augment de despeses es finançarà amb càrrec al romanent de Tresoreria.

 

Entre les actuacions que es duran a terme amb aquesta modificació de crèdits figuren despeses relacionades amb el pagament d'una indemnització de 190.500 euros a l'empresa concessionària de la piscina coberta per la suspensió el servei durant la pandèmia, el pagament de 431.347,84 euros, en compliment de sentència, a l'anterior empresa concessionària del servei de retirada de vehicles, el servei de trenet i barrera en el pàrquing públic del les Rotes (75.000 €) o l'augment del pressupost d'execució en la plaça de Valgamedios, per import de 40.000 euros.

 

Hi ha despeses també concernents al parc mòbil de la Policia Local (arrendament i reparació de vehicles, combustible), estudis tècnics i adquisició d'equipament per a l'àrea d'urbanisme, programes d'Igualtat, conservació d'edificis i el contracte de la prestació de serveis de Protecció Civil, entre altres.

 

El segon punt de l'ordre del dia d'aquest ple extraordinari plantejava una modificació puntual de la Relació de Llocs de treball i plantilla orgànica de l'ajuntament consistent en la reconversió de 8 places d'auxiliar administratiu, que en l'actualitat ja realitzen funcions superiors d'administratiu d'administració general, en 8 places de personal administratiu. La creació d'aquestes noves places d'administratiu està condicionada a l'amortització dels llocs d'auxiliar, per tant, no suposa un increment de la plantilla. Han votat a favor d'aquesta modificació el PSPV i Compromís, s'han abstingut Gent de Dénia i Ciutadans i ha votat en contra el PP.

L’Ajuntament de Dénia aprova una modificació de crèdit de 972.847 euros per a afrontar l'...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina