Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia formalitza l'adhesió a la xarxa espanyola de ciutats de congressos, l'Spain Convention Bureau

L'Assemblea anual de l'Spain Convention Bureau, secció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) especialitzada en el turisme MICE (congressos, reunions i incentius), ha anunciat hui l'admissió de Dénia, que s'incorpora a aquesta xarxa juntament amb les ciutats de Cullera, Jerez i Logronyo, nous membres també.

L'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, ha realitzat aquest mateix matí davant l'assemblea la defensa de la candidatura de la ciutat, l'adhesió de la qual a l'Spain Convention Bureau va ser sol·licitada per l'ajuntament el mes de març passat, dins de l'estratègia de promoció del turisme de congressos, actualment en auge a Dénia, que ja compta amb més de 3.000 places per a la celebració de reunions i xicotets congressos; estratègia que s'emmarca alhora en les accions de desestacionalització turística.

En la seua intervenció davant l'assemblea de l'Spain Convention Bureau, que ha tingut lloc a A Coruña, en el marc de la Trobada sobre Turisme de Reunions, l'alcalde de Dénia ha destacat l'oferta turística ja consolidada de la ciutat, com a destinació de vacances, gastronòmica i experiencial, com un incentiu més per a aconseguir també un bon "posicionament en aquest nínxol de mercat del producte MICE, el turisme de reunions, incentius i petits congressos, oferint una experiència integral".

Hi contribueix igualment, ha afegit Grimalt, la ubicació de la ciutat, “a una hora dels aeroports de València i Alacant; una àmplia oferta d'allotjament turístic, amb 25.000 places; i ser Ciutat Creativa de la Gastronomia UNESCO des del 2015, amb un total de 457 restaurants i més de 18.000 places a disposició dels que ens visiten”.

Per això, a la llarga i consolidada trajectòria de Dénia com a destinació de vacances de referència, els esforços i voluntats compartides pel sector públic i el privat de la ciutat “ens han portat a evolucionar i voler formar part d'aquesta xarxa professional de 53 ciutats espanyoles de congressos".

L'adhesió a l'Spain Convention Bureau facilita la promoció de les destinacions de congressos així com la formació i l'intercanvi de línies d'innovació i bones pràctiques en el turisme de reunions. També, en col·laboració amb l'Institut de Turisme d'Espanya (TURESPAÑA) i les respectives Oficines de Turisme a l'Exterior (OET), l'Spain Convention Bureau organitza periòdicament activitats de promoció internacional.

Dénia formalitza l'adhesió a la xarxa espanyola de ciutats de congressos, l'Spain Co...
Dénia formalitza l'adhesió a la xarxa espanyola de ciutats de congressos, l'Spain Co...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina