Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El programa d’excursions “Descobreix els paisatges de Dénia” comença el 20 de  juliol

L'Ajuntament de Dénia ofereix este estiu una nova edició de les excursions vespertines i nocturnes  "Descobreix els paisatges de Dénia". Per als mesos de juliol i agost s’han programat 16 rutes sense dificultat per diferents paisatges de Dénia i també de la Marina Alta que permetran descobrir els valores ambientals del nostre medi natural.

 

Les excursions comencen el 20 de juliol i finalitzen el 12 d'agost. El bosc del Montgó, el parc natural de la marjal Pego-Oliva, un passeig sensorial amb música al Jardí de l’Albarda, el riurau de Jesús Pobre, la Via Verda, un passeig pel litoral de les Rotes, els pobles de muntanya i l’arquitectura rural, la cova de l’Aigua i  una sessió d’observació astronòmica guiada des de la lloma del Castanyar són algunes de les eixides previstes.

 

Pot participar en les excursions qualsevol persona, a partir dels 7 anys d’edat, amb unes condicions normals de salut i hàbits bàsics de caminar. Cal acudir-hi amb gorra, motxilla amb aigua, sabatilles o calçat de muntanya i llanterna en el cas de les eixides nocturnes.

 

Les places són limitades. Les persones interessades han d’inscriure's enviant un correu a deniaviva@ayto-denia.es en què indiquen nom i cognoms dels participants i telèfon de contacte. El termini d’inscripció finalitza a les 13 hores del dia anterior a cada eixida i els divendres a les 13 hores en cas que siga per a una eixida de diumenge.

 

 


El programa d’excursions “Descobreix els paisatges de Dénia” comença el 20 de  juliol

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina