Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Exposició sobre la dona en la festa de Moros i Cristians

L’Ajuntament de Dénia treballa en el programa de festes inclusives amb les tres grans celebracions festives de Dénia: les falles, la Festa Major i, per descomptat, els Moros i Cristians.

En el cas de Dénia, la festa de Moros i Cristians gaudeix de la condició de festa d'interés turístic autonòmic, “i això ha d'incloure una responsabilitat social afegida”, afirma el regidor d'Igualtat i Diversitat, Javier Scotto.

L'exposició fotogràfica “Mora, Cristiana, Dona” que es va inaugurar divendres passat a la Casa de la Marquesa Valero de Palma, visibilitza el paper de la dona en la festa i confirma la igualtat i convivència d'homes i dones en el seu si.

“Capitana, alferes, ambaixadora i fins i tot presidenta de la FEMMICC, el paper de la dona en la festa de Moros i Cristians es projecta en aquesta exposició: les seues emocions, els seus valors, fotografies de la dona empoderada, solidària, imatges d'unió, complicitat, generacions de dones en la festa i, sobretot, l'estima per aquesta celebració”, resumeix Scotto.

L'exposició “Mora, Cristiana, Dona” es pot visitar fins al 16 d'agost.

Exposició sobre la dona en la festa de Moros i Cristians
Exposició sobre la dona en la festa de Moros i Cristians

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina