Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començaran al llarg de 2023

La delegada del Govern, Pilar Bernabé, ha visitat hui Dénia i s'ha reunit també amb una representació de l'Associació Platges Nord

Pilar Bernabé, la nova delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, ha visitat hui Dénia per a abordar amb els representants municipals alguns dels temes clau que afecten la ciutat i que són competència ministerial, com la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional, en la parcel·la cedida pel consistori a l'avinguda de Miguel Hernández, i la llargament reclamada regeneració del litoral nord.

Pel que fa a aquest darrer tema, Bernabé ha aprofitat l'estada a la ciutat per a reunir-se amb una representació de l'Associació Platges Nord i explicar-los personalment els detalls del projecte de regeneració de les Deveses, que en juliol el Ministeri per a la Transició Ecològica va traure a licitació. Una actuació amb una inversió prevista superior als 15 milions d'euros, que serà el primer a executar-se dels tres projectes de regeneració dissenyats per al litoral denier.

Segons ha recordat la delegada del Govern, els projectes per a la platja de les Marines i la Marineta es troben actualment en la fase d'estudi de l'impacte ambiental.

La inversió total en les platges de Dénia serà de 34 milions, "un esforç que evidencia el compromís clar del Govern d'Espanya per a regenerar i protegir la costa" i que forma part d'una actuació més àmplia i "importantíssima de recuperació de la costa a nivell nacional, amb una inversió de més de 1.200 milions d'euros".

Pilar Bernabé ha visitat també les actuals instal·lacions de la Policia Nacional a Dénia. Respecte a les previsions al voltant de la construcció de la nova comissaria, en els terrenys cedits al Ministeri de l'Interior per l'ajuntament (4.000 metres quadrats a l'avinguda de Miguel Hernández), la delegada del Govern ha avançat que "segons els terminis previstos, les obres començaran al llarg de l'any 2023", ja que el projecte d'obra ja està en redacció. Aquest és un "exemple de coordinació i col·laboració entre administracions, entre l'ajuntament i el govern central".

L'alcalde, Vicent Grimalt, ha agraït Bernabé la seua visita a Dénia i les "bones notícies sobre dos projectes tan importants per a la ciutat".

En arribar a l'Ajuntament de Dénia, Pilar Berbabé ha signat en el llibre d'honor de la ciutat i el primer edil l'ha obsequiat amb un exemplar del facsímil del títol de ciutat.

Les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començaran al llarg de 2023
Les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començaran al llarg de 2023
Les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començaran al llarg de 2023

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina