Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia obri el termini de sol·licitud de les ajudes per a la compra de llibres de text de segon cicle d’infantil

L’Ajuntament de Dénia ha llançat enguany de nou la convocatòria d’ajudes per a la compra de llibres de text de segon cicle d’infantil per al curs escolar 2022/2023, amb l’objectiu de col·laborar amb les famílies en l’esforç econòmic que comporta l’inici de curs.

 

El termini per a sol·licitar les ajudes per a l’alumnat de segon cicle d’infantil (3, 4 i 5 anys) és del 6 al 19 d’octubre de 2022. Les sol·licituds s’han de presentar a través de la seu electrònica de l’ajuntament, OAC Dénia. Oficina Virtual Ajuntament de Dénia - Tràmits - Ajudes per a l'Adquisició de Llibres de Text Infantil (denia.es), o acudint, amb cita prèvia, al Registre General de l’Ajuntament de Dénia, en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (pl. de la Constitució, 10). La cita prèvia es pot reservar accedint a este enllaç, OAC Dénia. Oficina Virtual Ajuntament de Dénia (denia.es), o telefonant al 965 783 555.

 

Segons estableixen les bases de la convocatòria, podran sol·licitar estes ajudes el pare, mare o tutor legal d’aquells escolars empadronats a Dénia i matriculats en qualsevol curs del segon cicle d’educació infantil en els centres educatius públics o concertats de Dénia, la Xara i Jesús Pobre durant el curs escolar 2022/2023.

L’Ajuntament de Dénia obri el termini de sol·licitud de les ajudes per a la compra de llibre...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina