Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia

Vorejant la celebració del Dia de les Biblioteques (24 d’octubre), ahir diumenge es va fer públic el nom del guanyador del V Premi de Narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2022, en un acte celebrat a l’auditori del Centre Social de Dénia. El premiat d’esta cinquena edició és Llorenç Capdevila Roure amb l’obra La revolta dels pollastres, un llibre molt divertit, on ens demostra que la unió fa la força.

El premi, organitzat per l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial, i coordinat per la Biblioteca Pública de Dénia, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.

En la gala de lliurament del premi, l’alcalde, Vicent Grimalt, acompanyat del regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, i de l’editora d’Andana Editorial, Llúcia Casanova, van entregar el guardó del premi, realitzat pels usuaris del TAPIS Dénia. En l’acte s’ha presentat també l’edició de l’obra guanyadora, La revolta dels pollastres, il·lustrada per Robert Garcia.

La gala ha finalitzat amb la representació de l’obra de teatre Paraules a les butxaques, de la companyia Los Combi.

El jurat de la cinquena edició ha estat compost per dos representants de l’Ajuntament de Dénia, Llúcia Signes Mata i Mar Reus Bas, dos d’Andana Editorial, Ricard Peris i Llúcia Casanova, i l’especialista en literatura infantil Francesc Gisbert. S’hi han presentat al concurs d’enguany un total d’11 obres.

El Premi de Narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia està obert a tots els escriptors, qualsevol que siga la seua nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys). En la 1a edició del premi (2018) l’obra guanyadora va ser L’illa dels records, de Marta Julià Satorra. La segona (2019) la va guanyar L’illa infinita, de Muriel Villanueva, quedant deserta l’edició de 2020. La quarta edició (2021) el premi va ser per a Les aventures de Diània, de Francesc Gisbert.

 

Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia
Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia
Llorenç Capdevila guanya el Premi de Narrativa infantil-juvenil Ciutat de Dénia

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina