Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El curs 2022/2023 del taller per a joves emprenedors inclou noves activitats per als participants

L'ajuntament ha adjudicat el contracte per a l'organització d'aquesta acció formativa gratuïta dirigida a l'alumnat de Secundària

La Junta de Govern celebrada ahir dimecres va aprovar l'adjudicació del contracte del servei de promoció de la cultura emprenedora i l'educació financera a través del projecte “Taller d'emprenedoria” a l'empresa ERF education & consulting per període d'un any, prorrogable a un altre més.

 

La coneguda com a Escola de Joves Emprenedors, dependent de la Regidoria de Joventut, va dirigida a joves de 14 a 20 anys i té com a objectiu respondre a la demanda dels joves d'un espai en el qual puguen realitzar activitats culturals, d'oci i socials relacionades amb l'emprenedoria des de tots els seus vessants: empresarial, artístic, de lideratge, etcètera. Es tracta, doncs, de facilitar-los coneixements i experiències que empoderen als joves participants per al seu dia a dia i el futur més pròxim.

 

El Taller d'emprenedoria es desenvoluparà en diverses fases, començant aquest mes de novembre amb tallers informatius per a l'alumnat de secundària dels instituts i els col·legis Carmelitas i Maristes. A partir del mes de desembre, començaran a impartir-se classes en les dependències de Joventut, tots els dijous, per a un grup màxim de 40 inscrits. Aquesta fase de la formació es prolongarà fins a les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

 

Una de les novetats de la nova contractació és la celebració durant aquest període vacacional d'un Campus d'emprenedoria, amb un nombre màxim de 35 participants per motius de dinàmiques de grup i efectivitat de l'aprenentatge.

 

L'altra gran novetat és l'organització d'un esdeveniment amb directius d'empreses líders de Dénia i la província que permetrà als joves conéixer la seua experiència i els seus inicis emprenedors.

 

El curs finalitzarà al setembre-octubre amb el lliurament de les memòries finals de les diferents etapes transitades per l'alumnat.

El curs 2022/2023 del taller per a joves emprenedors inclou noves activitats per als partici...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina