Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Èxit de la 2a campanya del Bo Consum Dénia: més de 4.100 unitats canviades i 246.100 euros d'ingressos per al comerç local

La segona edició de la campanya del Bo Consum llançada per la Regidoria de Comerç per a incentivar les compres de proximitat en el xicotet i mitjà comerç de la ciutat ha resultat un “èxit rotund”, en paraules de la regidora de l'àrea, Sandra Gertrúdix. Durant les dues setmanes en què ha estat vigent aquesta acció promocional, del 4 al 19 de novembre, s'han canviat un total de 4.132 bons en els 45 comerços adherits.

 

L'adquisició de bons per a realitzar les compres s'ha efectuat a través de la pàgina bonsconsum.denia.es, on les persones interessades podien adquirir-los per valor de 100, 40 i 20 euros pagant només la meitat de l'import triat, ja que l'altra meitat és finançada per l'ajuntament.

 

En total, s'han canviat 1.702 bons per import de 50 euros i valor per a compra en comerç de 100 euros; 1.365 de 20 euros amb valor de compra de 40 euros i 1.065 bons de 10 euros amb valor de compra de 20 euros. Això implica un impacte directe de 246.100 euros sobre el comerç de Dénia, dels quals els consumidors han aportat la meitat i l’Ajuntament de Dénia l'altre 50%.

 

Han pogut participar i adquirir els bons consum totes les persones empadronades a Dénia majors de 18 anys. L'única limitació era l'establida per al nombre de bons adquiribles, un màxim de tres per persona i amb la condició que foren de valors diferents.

 

Un dels grans canvis d'aquesta segona edició de la campanya respecte a la duta a terme el mes de setembre passat és que l’Ajuntament de Dénia finança completament el projecte amb un pressupost destinat de 150.000 euros, mentre que, en l'anterior, la subvenció va provindre de la Diputació d'Alacant.

Èxit de la 2a campanya del Bo Consum Dénia: més de 4.100 unitats canviades i 246.100 euros d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina