Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La instal·lació de pistes multiesport obertes en diferents punts de la ciutat és la proposta més votada per la ciutadania en els Pressupostos Participatius 2023

El procés de votació dels Pressupostos Participatius 2023 va concloure el 28 de novembre amb un total de 1.535 persones participants, que podien escollir tres acciones de les proposades cada una. D’entre les 26 propostes que es podien votar, seleccionades per una comissió tècnica municipal en base a la seua viabilitat d’execució, la instal·lació de pistes multiesport per a la pràctica lliure d’esports de pilota en diferents punts de la ciutat ha sigut l’acció més votada, amb un total de 580 vots.

La segona proposta que més èxit ha tingut, amb 494 vots, és la d'habilitar un itinerari per als vianants en la falda del Montgó que discórrega pel camí Pou de la Muntanya, camí de la Colònia, camí Cova de l’Aigua, l’assagador de Santa Llúcia i el camí de Sant Joan; i, en tercer lloc, amb 340 vots, s’ha demanat la instal·lació de fonts públiques per a beure distribuïdes per tota la ciutat.

L’ombreig de parcs infantils (318 vots); la realització de millores de l’entorn del pavelló de Joan Fuster, amb enjardinament i plantació d’arbratge, condicionament de les voreres i una actuació artística sobre la façana amb grafit (267 vots); la il·luminació del passeig de la Marineta Cassiana (253 vots) i la millora en les instal·lacions i el paviment de la Via Verda (205 vots) són les següents propostes que han recollit un nombre més gran de vots.

La llista de millores prioritzades per la ciutadania es durà a terme fins a esgotar la partida econòmica destinada enguany als Pressupostos Participatius, de 400.000 euros. Una partida que el govern municipal ha incrementat en 50.000 euros respecte de l’exercici anterior.

Podeu consultar el resultat de les votacions en este enllaç.

 

 

 

 

 

 


La instal·lació de pistes multiesport obertes en diferents punts de la ciutat és la propos...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina