Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'encesa de les llums i un mercat a l'aire lliure amb activitats per als més xicotets marquen l'inici de la celebració del Nadal a Dénia

Les activitats organitzades per les diferents regidories de l’Ajuntament de Dénia per a celebrar el Nadal 2022 arranquen demà dissabte, 3 de desembre, amb l'encesa de la il·luminació nadalenca als carrers de la ciutat, prevista a les 18 hores, i l'obertura d'un Mercat de Nadal en el solar de l'antic ambulatori del carrer del Marqués de Campo.

 

El Mercat de Nadal que ha organitzat la Regidoria de Comerç estarà instal·lat del 3 al 8 de desembre, amb llocs de venda de comerciants locals i artesans, que obriran de 10 a 14 hores i de 16.30 a 21 hores. Paral·lelament s'han organitzat en el recinte activitats dirigides al públic infantil com a contacontes, tallers participatius i demostracions d'oficis relacionats amb aquesta festa.

 

Comerç impulsa també una altra de les cites més esperades en aquestes dates, La Nit de la Llum (10 de desembre), amb milers de ciris il·luminant el centre de la ciutat i el Mercat Municipal, animació als carrers i regals i descomptes en els establiments comercials que animen a realitzar les compres nadalenques.

 

L'arribada del Pare Noel (23 de desembre) i dels Carters Reials (3 de gener) per a recollir les cartes de desitjos dels xiquets, la cavalcada de Ses Majestats (5 de gener), que enguany arriben per mar, a bord d'un catamarà, música, teatre i espectacles, en definitiva, diversió i il·lusió, esperen als xiquets i xiquetes de Dénia durant aquestes festes.

 

La Regidoria de Joventut ha dissenyat activitats per als més joves, com un campus de Nadal del 23 al 30 de desembre, unes jornades de videojocs (28 i 29 de desembre) o les sessions de Pati Jove (participants de 10 a 14 anys d'edat) i Dénia Jove (de 14 a 18 anys d'edat), programades els dissabtes 3 i 17 de desembre. I perquè ningú perda l’oportunitat de fer arribar els seus desitjos al Pare Noel, a la Sala Joves Art s'obrirà una oficina per a recollir les cartes els dies 20, 21 i 22 de desembre, de 16.30 a 20 hores.

 

El Nadal a Dénia també són concerts i actuacions en el Centre Social i a la Biblioteca, cites esportives, com la Sant Silvestre (30 de desembre) o la carrera del Tortell de Reis (7 de gener), i solidaritat, de la mà dels tallers de manualitats nadalenques amb voluntariat en la residència Santa Llúcia i l'hospital La Pedrera (les persones interessades a participar com a voluntàries han d'acudir a l'Oficina del Major en el Centre Social) o l'arbre Capacitats sobre rodes que s'instal·la en el Mercat Municipal, decorat amb carros que cedeix l'empresa deniera Garmol, i que cada any es dedica a donar visibilitat a una entitat social de la comarca.

 

I enguany, després de dos anys d'absència forçosa, es tornarà a celebrar la Nit de cap d'any, aquesta vegada al carrer de la Via, amb una novetat: una festa diürna, animada pels deniers Dj Pitt Franco i Dj Pepe Nacho i el grup Loli Pop, de 12 a 15 hores. Les campanades i l'entrada l'any nou estaran amenitzades per l'Orquestra Tokyo Band (de 23.30 a 4 hores).

 

La programació completa del Nadal 2022 es pot consultar en la pàgina de l’Ajuntament de Dénia.

 

 

 

L'encesa de les llums i un mercat a l'aire lliure amb activitats per als més xicotet...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina