Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia es promociona com a ciutat de congressos en la fira IBTM de Barcelona

Dénia ha estrenat la seua promoció com a ciutat de congressos en la fira IBTM celebrada a Barcelona del 29 de novembre a l'1 de desembre, amb presència en l'estand de Turisme Comunitat Valenciana.

 

La fira IBTM és una cita eminentment professional, especialitzada en el segment MICE (congressos, reunions i incentius), i és considerada com una de les més rellevants a nivell internacional per la qualitat dels expositors i compradors. A aquesta edició han assistit més de 2.200 empreses expositores de 150 països diferents, que es van reunir amb més de 3.500 compradors, generant més de 100.000 reunions de negoci i amb assistència de més de 10.000 persones.

 

Dénia és membre de la xarxa Spain Convention Bureau, secció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies especialitzada en el turisme MICE, des de juny d'enguany. Des de la seua incorporació, la participació en aquesta fira ha sigut la primera acció promocional directa del Dénia Convention Bureau, amb assistència de personal de Turisme Dénia i empresariat del sector, entre ells de l'Hotel Dénia Marriott La Sella i AEHTMA.

 

L'avaluació de les cites mantingudes amb diferents compradors del segment de reunions és positiva, quant a la captació de negoci per a Dénia com a destí MICE. La particularitat d'aquesta mena de cites és que són preagendades amb antelació d'acord amb els interessos de l'expositor, en aquest cas Dénia Convention Bureau, i dels compradors interessats en destins de congressos. Així mateix, en ser reunions “one to one” permeten interaccionar de manera molt directa als interessos dels compradors.

Per a l'any 2023 Dénia Convention Bureau té previst desenvolupar el seu pla d'acció en el marc del Pla de Promoció del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia. En aquests moments s'està treballant amb el sector privat per a definir aquest full de ruta.

Dénia es promociona com a ciutat de congressos en la fira IBTM de Barcelona

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina