Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia promou una consulta preliminar de mercat per a preparar la licitació del servei de neteja i manteniment de platges

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat hui, amb el vot favorable de tots els grups municipals, convocar una consulta preliminar de mercat per a preparar la licitació del servei de neteja i manteniment de les platges de Dénia, la concessió actual de les quals finalitza el 28 de febrer de 2023.

 

Aquesta consulta preliminar permetrà avaluar algunes de les diferents solucions tècniques que comporta la prestació del servei, així com el cost associat a aquestes, de manera que l’Ajuntament de Dénia podrà planificar més adequadament les condicions tècniques, econòmiques i administratives del posterior procediment de licitació.

 

La consulta és oberta i, sense limitar la participació general, va dirigida a operadors econòmics com empreses de gestió de serveis públics de neteja de platges, fabricants i comercialitzadors de maquinària per a fer aquests treballs. Així mateix, s'ha convidat a participar en la presentació de propostes a 7 empreses especialitzades en el servei que licitarà l'ajuntament.

 

Nova residència per a persones majors: reajustament de terminis

 

En el ple extraordinari celebrat aquest matí, i a proposta de la Regidoria de Territori i Qualitat Urbana, s'ha aprovat també, amb els vots favorables de PSPV, Compromís, Ciudadanos i Gent de Dénia i l'abstenció del Partit Popular, la proposta de reajustament de les anualitats previstes per a la construcció d'una nova residència i un centre de dia per a persones majors dependents a la ciutat.

 

L'actuació està inclosa en el Pla d'Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025 de la Generalitat Valenciana, conegut com a Pla Convivint. L'ajuntament va sol·licitar l'adhesió al pla a l'abril de 2021, demanant la construcció d'aquesta segona residència en una parcel·la de propietat municipal situada al carrer d’Apol·lo.

 

L'import de l'actuació, finançada amb càrrec al Pla Convivint, ascendeix a 10.036.485,32 euros. En principi, s'havia projectat la consignació pressupostària en dues anualitats: 2022, amb 258.383,06 euros assignats; i 2023, amb una assignació de 9.778.102,26 euros.

 

Ara, segons ha explicat en el ple la regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, es proposa un reajustament de les anualitats “ja que la gran quantitat de projectes en els quals ha treballat enguany el departament municipal d'Urbanisme no ens ha permés concloure el plec de licitació de les obres, encara que el tenim bastant avançat i esperem llançar-lo a principis de 2023”.

 

D'aquesta manera, la proposta aprovada hui planteja que en 2023 es perceba una consignació pressupostària de 258.383,06 euros per a la redacció del projecte i que el pressupost restant, 9.778.102,26 euros, que s'emprarà en l'execució de les obres, es dividisca entre 2024 i 2025.

 

La sol·licitud de reajustament serà traslladada a la Direcció General d'Infraestructures de Serveis Socials.

 

Conveni amb Creama en matèria de comerç

 

Finalment, el ple ha aprovat per unanimitat subscriure de nou el conveni de col·laboració amb Creama per a l'encàrrec de gestió de coordinació d'actuacions i prestació de serveis en matèria de comerç.

 

Aquestes tasques són dutes a terme des de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), que té adscrita a una tècnica especialista en comerç.

 

La duració del conveni és de quatre anys.

 

L’Ajuntament de Dénia promou una consulta preliminar de mercat per a preparar la licitació d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina