Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Aguas de Dénia inicia les obres de la nova estació de bombament d'aigües residuals per a ampliar la capacitat de la xarxa de clavegueram

El pressupost dels treballs és de 470.000 euros

La societat Aguas de Dénia, participada per l’Ajuntament de Dénia i l'empresa concessionària de la gestió del cicle integral de l'aigua, Aqualia, està escometent les obres de la nova estació de bombament d'aigües residuals (EBAR) Cagarritar II. La infraestructura permetrà descongestionar la principal estació de bombament del nucli urbà de Dénia, que en èpoques d'alta ocupació treballa en els màxims de la seua capacitat.

 

La nova estació, que recollirà les aigües residuals produïdes en les Marines, està situada a l'altura de l'encreuament de la carretera de les Marines amb el carrer d’Ausiàs March. La infraestructura està dotada amb l'última tecnologia d'automatització i quatre bombes de gran capacitat.

 

L'execució del fossat de bombament, amb 100 metres cúbics de capacitat, és d'alta complexitat ja que s'està contínuament treballant diversos metres per davall del nivell de la mar. Això porta a utilitzar apuntalament per a evitar despreniments i corriments de terra de la paret excavada, que ronda els sis metres de profunditat.

 

El pressupost total dels treballs és de 470.000 euros i inclou l'execució del fossat de bombament, canonada d'impulsió de 360 metres lineals, equipament electromecànic, automatització de la instal·lació, equip d'alimentació elèctrica autònom, legalitzacions i inspeccions.

Aguas de Dénia inicia les obres de la nova estació de bombament d'aigües residuals per a...
Aguas de Dénia inicia les obres de la nova estació de bombament d'aigües residuals per a...
Aguas de Dénia inicia les obres de la nova estació de bombament d'aigües residuals per a...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina