Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Adjudicades les obres del parc ‘pump truck’ al sector 1 i de renovació d’una de les pistes de Madrigueres

La Junta de Govern, reunida aquest dimecres, ha atorgat l’adjudicació de dos projectes d’obra a l’empresa Nerco Infraestructuras S.L.

 

Per una banda, les obres per a la construcció d’un parc pump truck –espai per l’ús de bicicletes BMX, patins i monopatins- en el sector 1, a la zona verda enfront de l’IES Sorts de la Mar (entre els carrers de Hiades, Pleiades i Castor)-. Aquest circuit de desnivells de més de 410 metres quadrats va sorgir com idea del Consell de la Infància i l’Adolescència (CLIA), presentant-se en els pressupostos participatius. El preu d’adjudicació és de 86.878 euros (IVA inclòs), i el termini de les obres és de tres mesos i mig.

 

Per altra banda, s’han adjudicat les obres de renovació d’una de les tres pistes esportives de les instal·lacions municipals de Madrigueres per un pressupost de 108.779 euros (IVA inclòs). El projecte, a executar en un termini màxim de dos mesos, preveu la reparació del paviment, l’assegurament del correcte drenatge de les pistes, el canvi de les xarxes protectores i la renovació de les porteries.

Planol de la pista 'pump truck'
Estat actual de les pistes de Madrigueres
Estat actual de les pistes de Madrigueres

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina