Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia és seu del IV Fòrum de Talent Públic que se celebra al març

Més d'un centenar de gestors de recursos humans de diferents administracions públiques de tota Espanya es donaran cita en l'esdeveniment

La ciutat de Dénia serà seu de la quarta edició del Fòrum de Talent Públic, una trobada de caràcter biennal dirigit als professionals de les administracions públiques de tota Espanya, que se celebrarà el 23 i 24 de març. El fòrum reunirà gestors dels departaments de Recursos Humans, Talent i Persones d'administracions públiques de tota Espanya amb l'objectiu de compartir idees, projectes i experiències que contribuïsquen a enriquir la seua tasca professional.

 

El Fòrum de Talent Públic està organitzat per Savia, empresa especialitzada en la gestió de recursos humans per a les administracions públiques, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia en el desenvolupament d'aquesta quarta edició.

 

L'esdeveniment, en el qual es reuniran més d'un centenar de participants i prop d'una vintena de ponents, permetrà donar visibilitat a la ciutat i mostrar la seua evolució i modernització amb vinculació a projectes d'innovació i de transformació digital i cultural que acosten els serveis municipals a la ciutadania i redunden en la seua millora i qualitat.

 

L’Ajuntament de Dénia tindrà una participació activa en el programa del fòrum i protagonitzarà la ponència “Cas d'èxit” el dia 24, a les 12.30 hores. La cap del servei de Gestió Pública de Persones, María Vicedo, i la responsable de Prevenció, Qualitat i Innovació, Lorena Estruch, exposaran el procés d'integració de noves persones a l'equip de treball (onboarding) “Bussejant en l'administració” que s'aplica en el Consistori denier.

 

El programa complet i tota la informació actualitzada sobre el Fòrum de Talent Públic - Dénia 2023 es poden consultar en la web www.forotalentopublico.com.

 

 

Dénia és seu del IV Fòrum de Talent Públic que se celebra al març

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina