Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Obert el termini de presentació d’obres per al VI Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia

Està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial

L’Ajuntament de Dénia ha convocat la sisena edició del Premi de narrativa infantil i juvenil en valencià Ciutat de Dénia, que organitza en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial i que coordina la Biblioteca Pública Municipal. El premi està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial. El termini de presentació d’obres s’ha obert hui i es tancarà el 21 de maig de 2023.

 

Segons les bases, que es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Dénia (www.denia.es) i d’Andana Editorial ((www.andana.net), s’hi poden presentar persones de qualsevol nacionalitat amb obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils, de 9 a 12 anys.

 

Una de les principals novetats introduïdes enguany en les bases té a veure amb el mitjà utilitzat per a presentar els originals, que passa a ser exclusivament per correu electrònic, a l’adreça premiliterari@ayto-denia.es. També s’hi amplia el nombre màxim de pàgines de les obres presentades a concurs i s’estableix en 80. El mínim és manté en 30.

 

Finalitzat el termini de presentació, es penjarà el llistat provisional de títols rebuts a les web de l’ajuntament i d’Andana, donant-se un termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions. Una vegada resoltes aquestes, es publicarà el llistat definitiu a les webs esmentades.

 

El jurat, que estarà composat per dos representants de l’Ajuntament de Dénia, dos d’Andana Editorial i una persona especialista en literatura infantil, donarà a conéixer el seu veredicte al mes d’octubre, en la gala de lliurament del premi, en la qual també es presentarà l’obra guanyadora publicada.

 

Els aspectes que els membres del jurat hi valoraran de tots els originals presentats són la qualitat literària, l’originalitat i creativitat, la qualitat i la varietat lèxica, l’adequació de la trama i del llenguatge a l’edat dels lectors o la capacitat per crear personatges que captiven l’interés.

Obert el termini de presentació d’obres per al VI Premi de narrativa infantil-juvenil en val...

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina